2016……..στόχους.


Το 2016 έχει έρθει…. και μας βρήκε όλους μαζί με τους στόχους μας που θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε μέσα σ’αυτήν την χρονιά. 

Στόχους μικρούς ή μεγάλους, εύκολους ή άπιαστους, σίγουρα όμως στόχους που θα κάνουν την ζωή μας πιο ανθρώπινη, πιο απλή….

Τις τελευταίες μέρες ή καλύτερα ώρες όπου και να διαβάσει υπάρχουν άρθρα με το πως θα πραγματοποιήσεις τους στόχους σου, στόχους άλλων ανθρώπων γύρω μας. 
Διαβάζοντας όλα αυτά τα άρθρα ανακαλύπτει κανείς ότι όσο περνάει ο χρόνος και μεγαλώνουμε οι  στόχοι μας γίνονται   πιο ώριμοι, πιο απτοί, ή  καλύτερα πιο ανθρώπινοι από αυτούς που είχαμε νεότεροι! Λιγότερο χρόνο στην δουλειά, λιγότερο στρες, περισσότερο χρόνο με την οικογένεια μας, δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μας, χρόνο για τον εαυτό μας…. 

Νομίζω ότι ζώντας μέσα σε  όλη αυτήν την κατάσταση (οικονομική κρίση, ανεργία, μεταναστευτικό, τρομοκρατία κλπ)  αρχίζουμε και δίνουμε βάση σε απλά πράγματα, τα οποία θα μας βοηθήσουν  να βελτιώσουμε εσωτερικά τον εαυτό μας και την ζωή μας σε σχέση με τους άλλους.

Οσο για τους δικούς μου στόχους μέσα σ’αυτήν την χρονιά…. «να συνεχίσω όπου άφησα τους στόχους του 2015 και να τους τοποθετήσω σ’αυτήν την χρονιά για να μου δώσουν έμπνευση, να γίνουν  ο φάρος μου που θα με καθοδηγεί μέσα στην  χρονιά αυτή». 

,

Δημοσιεύτηκε από τον momwithsneakersblog

Mom and blogger

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: