Σεπτέμβριος….

What To Look for in #September Beautiful #illustration #prompt http://www.clairefletcherart.com/:

Αν γράψεις  στο google («γκουγκλάρεις») την λέξη ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ  θα δεις μπροστά σου περίπου 4.510.000 αποτελέσματα. Αφιερώματα, ο καιρός, παροιμίες, έθιμα, λαογραφία,  αγροτικές εργασίες, αστρολογικές προβλέψεις….και ότι μπορείς να φανταστείς «παρουσιάζονται» μπροστά σου.
Αλήθεια όμως,  τι σημαίνει για τον καθένα μας ξεχωριστά ο Σεπτέμβριος, εκτός από όλα αυτά που μαθαίνουμε στα σχολικά μας χρόνια;
Σίγουρα, το τέλος του καλοκαιριού και η αρχή του φθινοπώρου, έναρξη σχολείων,  επιστροφή στο τρελό πρόγραμμα της καθημερινότητας, εργασία-παιδιά, υποχρεώσεις τις οποίες τις είχες αφήσει στην άκρη, ξανά το φθινόπωρο κλπ.
Για άλλους πάλι είναι κάτι σαν Πρωτοχρονιά… μαζί με την έλευση του Σεπτεμβρίου γράφονται, λαμβάνονται αποφάσεις, για την δουλειά, για την υγεία, για την εμφάνισή μας, για τους ανθρώπους του περιβάλλοντος μας και όλα αυτά που αποφασίζουμε ότι θα ακολουθήσουμε την «νέα χρονιά».
Για μένα ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της υπενθύμισης, το καμπανάκι αν συνεχίζω να ακολουθώ τις αποφάσεις που έλαβα την Πρωτοχρονιά. 
Μου θυμίζει μετά από την ξεκούραση, την ξενοιασιά που προσφέρει το καλοκαίρι, αν είμαι «στο σωστό δρόμο» αλλά και να μου υπενθυμίσει να γίνω πιο αποφασιστική και πιο παράτολμη, πιστεύοντας σε μένα, σε θέματα επαγγελματικά, προσωπικά και να δράσω άμεσα. 
Δεν θέλω να γράψω τα κοινότυπα «από τον Σεπτέμβριο αυτό θα συνεχίσω… ή θα κάνω ή….κλπ» αλλά, θα σας πω να βρείτε εκείνο το χωμένο βαθιά σε κάποιο συρτάρι ενός γραφείου, σε μια τσάντα, χαρτί νου σημειώσατε τι θα  θέλατε να κάνετε  ή καλύτερα τι πορεία  αποφασίσατε να χαράξετε  αυτήν την χρονιά και να δείτε που είστε, που βρίσκεται και  να συνεχίσετε από εκεί που ίσως σας έβγαλε από τον δρόμο η πλανεύτρα  καλοκαιρινή αύρα. 
Καλό μήνα, καλό βράδυ και καλή σεζόν!

Δημοσιεύτηκε από τον momwithsneakersblog

Mom and blogger

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: