Πρώτη φορά ξωτικό.

 Πρώτη φορά που άκουσα το Secret Crafter  ήταν μια Παρασκευή απόγευμα στο Κουμπί coffee & craft   (facebookκατά την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου (Φτιάχνω το δικό μου blog). 

Πακέτο έτοιμο!

Οι υπόλοιπες «συμμαθήτριες» μου το γνώριζαν και έτσι το έμαθα και εγώ. Η «δασκάλα» μας  Άννα και το blog της  inmycloset  διοργανώνει από το 2014 μια μυστική χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή υλικών χειροτεχνίας και όχι μόνο (1η ανταλλαγή).

 Αναφέροντας  τους ότι δεν είμαι και τόσο εξοικειωμένη με τις χειροτεχνίες,  τα λόγια και οι εντυπώσεις τους (2η ανταλλαγή) καθώς και τα επιχειρήματα της Άννας με έκαναν να μπω και εγώ στον «Κύκλο των Ξωτικών του  Secret Crafter». Έτσι έγινα πρώτη φορά ξωτικό στο Secret crafter 2016 ! 
Ιδέες, σχέδια, προσπάθεια,  ράβε, ξήλωνε και …. To πακέτο ετοιμάστηκε και έφυγε.   
 Όμως  το πιο  σημαντικό για μένα είναι… η εμπειρία του Secret Crafter. Ένα project  από το  inmycloset  και την Άννα που απευθύνεται σε όλους, καλούς ή μη, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες,  που σου χαρίζει απλόχερα την χαρά της δημιουργίας, της επαφής με ένα άγνωστο άτομο και φυσικά  την μαγεία των Χριστουγέννων. 
 Γιαυτό περιμένω ήδη το επόμενο Secret Crafter  και εύχομαι διαβάζοντας αυτές τις γραμμές από ένα «νέο ξωτικό»,  να είναι η αιτία,  του χρόνου για να μπείτε και εσείς στον «Κύκλο των Ξωτικών του  Secret Crafter». 
Ευχαριστώ Άννα, αν και με δυσκόλεψες, γι’ αυτήν την μαγική εμπειρία!

  

Δημοσιεύτηκε από τον momwithsneakersblog

Mom and blogger

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: