Δεκατέσσερις ημέρες ακόμα….


Δεκατέσσερις ημέρες ακόμα…για τα Χριστούγεννα! 
Δεκατέσσερις μέρες για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε για τις ημέρες των

γιορτών, τι δώρα θα πάρουμε για τους αγαπημένους μας και φυσικά τι θα φορέσουμε στο ρεβεγιόν, εντός ή εκτός των τειχών. 

Δεκατέσσερις ημέρες για να επιστρέψουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, εντός ή εκτός Ελλάδος. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι μας έχουν λείψει…ούτε το skype μπορεί  να καλύψει τα χιλιόμετρα που μας χωρίζουν.
Δεκατέσσερις ημέρες για να φτιάξουμε (ή και να  αγοράσουμε) τα απαραίτητα γλυκά των Χριστουγέννων. Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες κλπ.  Τι να κάνουμε οι ημέρες αυτές έχουν φαγητό…πολύ φαγητό!
Δεκατέσσερις ημέρες για να κλείσουν τα σχολεία! Τα περισσότερα παιδιά είναι ήδη κουρασμένα και περιμένουν πως και πως αυτές τις ημέρες, χωρίς σχολείο, χωρίς εξωσχολικά παρα μόνο  ύπνος, παιχνίδι με φίλους, ίσως και κάποιο ταξίδι (κοντινό ή μακρινό). Και μην ξεχνάτε τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδιά! (μικρά και μεγάλα).
Δεκατέσσερις ημέρες… για να έρθει ο Άγιος Βασίλης (σε εμάς έρχεται το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων) και ήδη έχει αρχίσει το ετήσιο debate «γάλα ή coca cola » να αφήσουμε μαζί με τα μπισκότα δίπλα στο δέντρο! Ο Γιάννος πιστεύει ότι , μετά την γνωστή διαφήμιση, ότι ο Άγιος Βασίλης θα «ξεδιψάσει» καλύτερα με το γνωστό αναψυκτικό παρά με ένα ποτήρι γάλα… Επίσης αν και έχει κλείσει τα οχτώ συνεχίζει να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη και το καλύτερο είναι ότι συνεχίζει να πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να γράψει γράμμα μιας και ο Άγιος ξέρει αν ήταν ή δεν ήταν καλό παιδί και φυσικά τι θα ήθελε για δώρο…
Δεκατέσσερις ημέρες  μας χωρίζουν από σήμερα για τα Χριστούγεννα και μπορεί αυτό να είναι ένα κίνητρο για να ξεχάσουμε ότι είναι «Δευτέρα»….

Δημοσιεύτηκε από τον momwithsneakersblog

Mom and blogger

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: