Δευτέρα, χμ…

Δευτέρα, η ημέρα που δεν θέλουμε να έρθει! Αποβραδίς ξεκινάμε την γκρίνια…

Μετά από ένα ωραίο Σαββατοκύριακο η επιστροφή στις υποχρεώσεις δημιουργεί στον καθένα μας μια μελαγχολία. Η χαλαρότητα, ελευθερία επιλογών (όχι πρόγραμμα) που σου χαρίζει το Σαββατοκύριακο βοηθάει τον καθένα μας να αποφορτίσει αλλά και ταυτόχρονα να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Ελεύθερος χρόνος μικρός ή μεγάλος, μας δίνει την «άδεια» να προσέξουμε τον εαυτό μας προσφέροντας τον ότι του χαρίζει ηρεμία και ξεκούραση. Μια βόλτα μόνος ή με φίλους, ένα ωραίο γεύμα με τους ανθρώπους που αγαπάς, το διάβασμα ενός βιβλίου κλπ βοηθάει να διώξουμε μακριά όλα τα αρνητικά συναισθήματα που μας επιβάρυναν όλη την εβδομάδα που πέρασε.

Έτσι αν το καλοσκεφτούμε η Δευτέρα είναι η ημέρα που η θετική ενέργεια μας πρέπει να χτυπάει κόκκινο. Και όμως αισθανόμαστε τόσο κουρασμένοι κάθε πρωι Δευτέρας που γκρινιάζουμε λέγοντας «Ουφ αυτή η Δευτέρα» . Μήπως χρειάζεται να βγάλουμε από μέσα μας το «σύνδρομο του σχολείου».

Inspiration ...Fur coat
Inspiration…Fur coat

Τώρα τι μπορείτε να κάνετε αυτήν την εβδομάδα.

  • Τη μουσική παράσταση «Καφέ-σαντάν Salonique» παρουσιάζει το Εργαστήριο Μουσικού Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, στις 19.30 στον εκθεσιακό χώρο του Τελλογλείου Ιδρύματος. Κομμάτια από το καμπαρέ και την επιθεώρηση των αρχών του 20ου αιώνα, τραγούδια των εθνοτήτων που συνυπήρξαν για αιώνες στη Θεσσαλονίκη, αποσπάσματα από κείμενα ξένων επισκεπτών της, στοιχεία από κοστούμια και αξεσουάρ της εποχής  αποτελούν την πρώτη ύλη για τη δημιουργία ενός σκηνικού «τόπου» ο οποίος αποπειράται να συνομιλήσει με το παρελθόν της πόλης μέσω των εκφραστικών μέσων του σήμερα. H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της έκθεσης «Η Στρατιά της Ανατολής ζωγραφίζει τη Θεσσαλονίκη», που λειτουργεί στο Τελλόγλειο (διάρκεια έως 10 Φεβρουαρίου 2019).«Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Καλή εβδομάδα να έχετε !!

Δημοσιεύτηκε από τον momwithsneakersblog

Mom and blogger

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: