Χαίρεται εκεί έξω!

Walking by the sea.

Χαίρεται, εκεί έξω!

Ναι, μετά από αρκετό καιρό ξαναγράφω.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την φορά η καραντίνα με έχει φέρει στα όρια μου. Ακολουθώντας εδώ και ένα χρόνο με στρατιωτική ευλάβεια όλα όσα επιβάλει η εν λόγω πανδημία, μπορώ να πω ότι κουράστηκα. Περνώντας, από όλα τα στάδια και ειδικά το στάδιο του θυμού, που αφορούσε την αδιαφορία να πω, ανωριμότητα -δεν ξέρω πως να την χαρακτηρίσω- των άλλων. Που έχουν κουραστεί και δεν αντέχουν άλλο. Θύμωσα και θύμωσα πολύ…όμως πέρασε γιατί… Δεν μπορείς να αλλάξεις την θεώρηση που έχει ο κάθε άνθρωπος για τη ζωή, για όλα αυτά που συμβαίνουν. Αυτή η διαφορετικότητα είναι που κάνει τη ζωή ωραία. Τώρα θα πείτε εδώ έχει να κάνει με την υγεία τόσο του ίδιου όσο και του συνανθρώπου του. Ο κόσμος έχει κουραστεί!

Κούραση που ο καθένας μας προσπαθεί να την ξεπεράσει. Να βρει τρόπο φύγει από αυτόν τον φαύλο κύκλο δημιουργώντας , απασχολώντας το μυαλό του, τον ίδιο.

Το δικό μου «σπάσιμο» σε αυτήν την κούραση, τον κύκλο, η εθελοντική εργασία μου στην οργάνωση γυναικών (Σοροπτιμιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης «Βυζάντιο») της οποίας είναι μέλος, να ακούω audio books (Scribd ), να βλέπω σειρές τόσο στο Netflix όσο και στο Ertflix αλλά και προσπαθώντας να τελειώσω το βιβλίο που έχω γράψει, από τα μαθήματα πεζογραφίας που είχα παρακολουθήσει με τη Σοφία Νικολαϊδου στον Ιανό, εδώ και καιρό…

Και κάπου εκεί, τη στιγμή όπου έτσι απλά κάθεσαι, αντικρίζεις το κόσμο σήμερα και βλέπεις όλα αυτά που συμβαίνουν. Καταστάσεις, που γνώριζαν αλλά δεν το λέγανε…(εσύ το ίδιο δεν θα έκανες ή δεν κάνεις; )

Τελικά ο κορωναϊός μας απογύμνωσε;

Όμως χρειάζονται αυτές οι στιγμές. Να σκεφτούμε, αυτά τα απλά που έχουμε ο καθένας μας καθημερινά και να πούμε ότι η ζωή είναι ωραία ειδικά αν περπατάς δίπλα στη θάλασσα!

Walking bt the sea , Pitto.

Δημοσιεύτηκε από τον momwithsneakersblog

Mom and blogger

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε <span>%d</span> bloggers: